JDS digital creations
 
Particulieren Bedrijven Contact    
 
 
 
HOME

Partikuleren

Bedrijven

Contact
> Bedrijven
 
 

Visuele communicatie voor bedrijven.
Zoveel meer dan kopieerwerk.


Wil je dossiers of extra dossiers, deze bundelen of ze een professionele look geven ? Hebt u een extra set plannen nodig van uw bouwplannen ? Wil je als winkelier je huisstijl  vernieuwen en zo de aandacht van de klant trekken? Wil je wagen een extra promotionele waarde voor jouw bedrijf geven?
Eén adres: JDS is een bedrijf met op dit vlak grenzeloze mogelijkheden.


Repro
Bedrijven kunnen bij ons terecht voor een fotokopie, goot formaat posters of kleuren prints, zelfs behangpapier dat bedrukt is met een foto naar wens. Verder zijn wij gespecialiseerd in het maken van groot formaat plots/prints/scans allerhanden op diverse grootformaat toestellen gaande van laser- , eco solvent tot pigment printers. Al deze prints kunnen compleet afgewerkt worden doormiddel van vouwers, snijtoestellen, laminators, inbindtoestellen,...

Sign ( belettering, glasfolies,... )
JDS biedt beletteringen aan, met snijfolie of full colour zowel voor winkels als bedrijfsvoertuigen. Hebt u een zaak die u wat meer in the picture wil plaatsen, dan zijn de mogelijkheden oneindig: van bedrukte “beachflags” , opvallende reclamezuilen, grote reclamepanelen tot spandoeken en winddoorlatende mesh, die kunnen verwerkt worden in een stijlvol frame. Deze toepassingen kunnen trouwens ook nuttig zijn voor een gebouw in opbouw aan het zicht te onttrekken en ondertussen al een voorsmaakje te geven van het eindresultaat. Om goederen in de etalage of uw wagen te beschermen tegen verkleuring van de zon, plaatst JDS onzichtbare UV-werende folies op de ramen. Bij JDS kan je ook terecht voor aankoop en bedrukking van werkkledij.

Bij de organisatie van een evenement is een professionele aanpak steeds belangrijker. Zoals stijlvolle affiches, flyers, grote reclamepanelen, maar ook toegangskaarten, drankbonnetjes,… als het leveren en bedrukken van promotiekledij en sportkledij.

JDS werkt samen met u een plan uit en denkt graag met u mee.

 
 

Openingsuren:

maan. 13u-18u
dins. op afspraak / 13u-18u
woens. op afspraak / 13u-18u
don. op afspraak / 13u-18u
vrij. op afspraak / 13u-18u

Jaarlijksverlof tot en met zondag 6 augustus.
Terug open op maandag 7 augustus 2023 vanaf 13u.